Njëherë Në Një Stallë

Representative Text

1 Njëherë në një stallë pushonte në grazhd
Jezusi i vogël, i shtrirë mbi kashtë.
Gjith’ yjet e qiellit gëzoheshin shumë
Të v’renin Jezusin si foshnjë në gjumë.

2 Bile kur në stallë pëllitej bag’tia,
Jezusi nuk qante, po rrinte i mirë.
Jezus, unë të dua, nga qielli shiko,
Dhe deri mëngjesin tek unë qëndro.

3 Rri afër tek unë, të lutem unë sot,
Dhe mua më duaj përjetë, o Zot.
Bekoi gjith’ f’mijët që ty të besojnë,
Dhe merrna në qiell, Zot, me ty të jetojmë.

Source: The Cyber Hymnal #15415

Author: Anonymous

In some hymnals, the editors noted that a hymn's author is unknown to them, and so this artificial "person" entry is used to reflect that fact. Obviously, the hymns attributed to "Author Unknown" "Unknown" or "Anonymous" could have been written by many people over a span of many centuries. Go to person page >

Translator: Jan Foss

(no biographical information available about Jan Foss.) Go to person page >

Text Information

First Line: Njëherë në një stallë pushonte në grazhd
Title: Njëherë Në Një Stallë
English Title: Away in a manger, no crib for a bed
Author: Anonymous
Translator: Jan Foss
Meter: 11.11.11.11
Language: Albanian
Copyright: Public Domain

Media

The Cyber Hymnal #15415
  • PDF (PDF)
  • Noteworthy Composer Score (NWC)

Instances

Instances (1 - 1 of 1)
TextScoreAudio

The Cyber Hymnal #15415

Suggestions or corrections? Contact us