Text Results

Tune Identifier:"^royal_oak$"
In:texts

Planning worship? Check out our sister site, ZeteoSearch.org, for 20+ additional resources related to your search.
Showing 1 - 5 of 5Results Per Page: 102050
TextFlexScoreFlexPresent

All Things Bright and Beautiful

Author: Cecil F. Alexander Meter: 7.6.7.6 with refrain Appears in 331 hymnals Matching Instances: 80 First Line: Each little flower that opens Lyrics: Refrain: All things bright and beautiful, all creatures great and small, all things wise and wonderful-- the Lord God made them all. 1 Each little flower that opens, each little bird that sings-- he made their glowing colors, he made their tiny wings. (Refrain) 2 The purple headed mountain, the river running by, the sunset, and the morning that brightens up the sky. (Refrain) 3 The cold wind in the winter, the pleasant summer sun, the ripe fruits in the garden-- he made them ev'ry one. (Refrain) 4 He gave us eyes to see them, and lips that we might tell how great is God Almighty, who has made all things well. (Refrain) Topics: Singing God's Story Creation Scripture: Genesis 1:31 Used With Tune: ROYAL OAK
TextAudio

光明美麗物歌

Author: Cecil F. Alexander; 劉廷芳; 楊蔭瀏 Meter: 7.6.7.6 D Appears in 3 hymnals Matching Instances: 3 First Line: 每朶開放的小花 Refrain First Line: 切光明美麗物 Lyrics: 副歌: 切光明美麗物, 切活潑生靈, 切聰明可愛物, 都是天父造成. 每朶開放的小花, 每個唱歌小鳥, 鮮明顏色是父加, 羽毛是父所造. [副歌] 遠望最美是青山, 流水一般好看, 太陽下午變斜陽, 一天光輝燦爛. [副歌] 寒冬雪花滿地飛, 春夏晴光美麗, 秋天花園多菓子, 天父造成四季. [副歌] 父賜眼睛教我看, 賜口教我能講, 天父真有大能幹, 萬物是衪手創. [副歌] Used With Tune: ROYAL OAK

Jesus took a piece of bread

Author: Michael Forster, b. 1946 Meter: 7.6.7.6 with refrain Appears in 1 hymnal Matching Instances: 1 First Line: We eat and drink with Jesus Topics: Holy Communion; Year B Palm Sunday: Liturgy of the Passion; Years A, B, and C Day of Thanksgiving for Holy Communion; Years A, B, and C Maundy Thursday Scripture: 1 Corinthians 11:23-25 Used With Tune: ROYAL OAK

Cada cosa hermosa

Author: Cecil Humphreys Alexander (1818-1895); Ethel Mangold de Steger (1946- ) Appears in 1 hymnal Matching Instances: 1 First Line: A cada flor que se abre Refrain First Line: Cada cosa hermosa aquí Topics: Dios el Padre Majestad y poder de Dios; God the Father Majesty and Power of God Scripture: Psalm 104:24 Used With Tune: ROYAL OAK
TextAudio

Çdo Gjë T'vogël Dhe Të Madhe

Author: Cecil F. Alexander; Jan Foss, 1954- Meter: 7.6.7.6 D Appears in 1 hymnal Matching Instances: 1 First Line: Çdo lule t’but’ që hapet Refrain First Line: Çdo gjë t’vogël dhe të madhe Lyrics: Refreni: Çdo gjë t’vogël dhe të madhe T’bukur dhe të mirë, Çdo gjë që vështrojmë në botë E bëri Perëndia. 1 Çdo lule t’but’ që hapet Çdo zogëz që këndon, Dhe krah’t e tij të larmë Me t’cilët fluturon. [Refreni] 2 Çdo mal të zën’ me d’borë, Burimet që gufojnë, Agimin edhe muzgun Që qiellin zbukurojnë. [Refreni] 3 Erën e ftohtë të dimrit Dhe diellin që na ngroh, Gjith’ frutat e lezetshëm; I bëri ai këto. [Refreni] 4 Çdo pemë e lartë në pyjet, Çdo fush’ ku luajm’ ne, Kallamat që i mbledhim Që gjejmë pran’ uj’rave. [Refreni] 5 Na dha ai sy t’i shohim, Na dha edhe një goj’ T’rrëffejm’ sa ësht’ i madh ai Që t’gjitha k’to krijoi. [Refreni] Used With Tune: ROYAL OAK

Export as CSV